Mudah, cepat dan menjimatkan masa anda...

Bateriku kini diiktiraf sebagai ejen insuran kenderaan

Bateriku telah mendapat kelulusan daripada Persatuan Persatuan Insuran Am Malaysia (PIAM) untuk menjadi agen Insuran bagi Kenderaan Motor dan Bukan Motor.

Dengan setiap pembaharuan insuran kenderaan anda, sebagai pelanggan bateriku.com yang dihargai, anda layak menikmati faedah 3% diskaun daripada jumlah “premium” dan baucer pembelian bateri sebanyak RM10 diberikan. Bateriku.com insuran adalah sebahagian dari keluarga Bateriku.com untuk mengembangkan ekosistem pembaharuan insuran kenderaan ke seluruh Malaysia. Ianya dapat menjimatkan masa pelanggan dan memudahkan urusan harian pelanggan Bateriku.com.

insurance

Bateriku.com sudah membantu hampir 1,000,000 pelanggan di seluruh Semenanjung Malaysia dengan sokongan yang memberikan komitmen yang tinggi. Bateriku.com insuran adalah sangat penting dalam organisasi Bateriku.com untuk memberikan bantuan dengan pantas dan efisien. 

Hubungi kami ditalian : 019-2140781 atau whatsapp kami https://wa.me/60192140781 untuk maklumat lanjut serta menjadi pelanggan setia kami.

Dapatkan sebutharga insurans kereta anda sekarang!

Need Help Now?